Activitats

Dilluns passat, amb l'ajuda de dues mares de segon, varem fer un taller de l'Antiga Roma. Després d'una explicació de com vivien els antics romans i els seus fills i filles, ens varem vestir al seu estil.


Aquesta setmana hem fet el taller "jugam amb les mesures". La monitora del museu ens ha explicat com traslladar una figura geomètrica plana(Dues dimensions) a l'espai(Tres dimensions)
Hem fet les figures planes sobre una làmina amb gomets i retxes, i les de volum amb bolletes de plastilina i escuradents ("Palillos")

És temps de bolets i en Manuel de 1r ens ha duit a mostrar tres exemplars. Hem aprofitat per parlar dels fongs i d'algunes de les seves varietats.
Ara que veim els animals a naturals, hem demanat als companys que tenen mascotes si les volen dur a classe per poder les veure. Ahir na Noelia va dur el seu hàmster i avui na Xesca ha duit la seva moixeta i n'Aya el seu conillet de rata.

Avui hem anat a la fàbrica Quely, a Inca, on ens han explicat la història de la famosa galleta d'oli i el seu procés d`elaboració.

De tornada, ens hem aturat a Menestralia, a veure com fan plats, copes, gerros... i altres figures de vidre bufat.
 El tema del reciclatge ha tingut continuïtat amb el taller que la conselleria de medi ambient ens ofereix. Es tracta de la projecció i explicació d'un power point de com tenir cura de la natura a través del tractament adequat dels productes de rebuig.
Després de la cherrada, hem fet una "cursa de residus" al pati. Els nins i nines s'ho han passat d'allò més bé!
Dijous de la setmana que ve celebrarem els aniversaris del primer trimestre. Aquí teniu el que els vostres fills i filles han dit que durien, per si hi estau d'acord.S'acosta el Nadal i estam preparant la felicitació per a les famílies:Pels que no tengueren temps de copiar les diferències que trobàrem entre animals i plantes, aquí teniu una foto de la pissarra per acabar-ho.Avui hem celebrat l'aniversari dels que compleixen els anys entre els mesos d'agost i desembre. Hem procurat dividir-los en tres grups per tal de que tenguin més o manco el mateix nombre d'alumn@s:
Molts d'anys a tots i totes!

Les activitats que hem fet el darrer dia d'escola de l'any 2018:
Multicinema:
A la nostra classe de segon s'ha projectat "Ballerina":

Xocolatada:
Amic invisible:


Arriba St. Antoni i hem aprofitat el taller d'artística per fer una màscara de dimoni:

No hay comentarios:

Publicar un comentario