Exercicis i treballs

Tenim en marxa dues feines:
La primera es de naturals i consisteix en fer un petit treball individual d'investigació i recerca de informació, sobre un animal lliurement elegit per cada nin o nina. Aquesta informació se plasmarà damunt un full, juntament amb una fotografia.
Un cop recollides les dades, hi haurà una posta en comú i a continuació s'elaborarà un mural, per equips de treball cooperatiu, amb totes les aportacions.
Anirem informant sobre l'evolució de la feina.
La segona, més sencilla, combina manipulació i observació. Es tracta de sembrar llavors dins un pot de vidre i veure com germinen i es formen noves plantes.
També anirem il·lustrant amb fotografies aquest procés.


Aquí tenim els primers pots amb les llavors, a la finestra de la classe perquè s'assolellin.

Algunes ja comencen a germinar!Avui hem començat la feina del mural dels animals. Segons l'animal que havia triat cada un, han elegit un grup per equip i han anat pensant com col·locar la informació sobre el mural, fent un esborrany sobre un full i distribuint els continguts.

Ens ha va quedar pendent de copiar aquest esquema de socials i li vaig fer una foto per si l'esborraven. Els nins i nines en tenen una còpia, però la penjarem també aquí per si no es veu massa bé.


Avui començam el mural de naturals a la cartolina a partir de l'esborrany que varem fer la setmana passada.
Alguns ja van agafant forma:


Les nostres plantes també creixen a bon ritme. Avui era dia de regar-les, després del cap de setmana.
Avui havíem d'haver acabat el mural de naturals. La majoria així ho han fet:
Alguns l'acabaran demà:


Aquí tenim el que hem de repassar per l'examen de matemàtiques, pels que no ho han acabat de copiar i pels que no han vengut avui.

No hay comentarios:

Publicar un comentario