Dates controls

En aquesta pàgina publicarem les dates dels controls. Ara ja n'hem fet un i en farem aproximadament un cada mes.

Aquí tenim les dates previstes pel segon control.
He sabut que alguns pares estaven un poc preocupats per les notes del primer. Com vaig explicar als que han tengut una tutoria, no heu de fer massa cas a una nota. Hi ha hagut un canvi de curs, un canvi de mestre, i alguns més que els altres ho hauran notat. També pot ser els exàmens eren un poc llargs i no hi estaven acostumats. Tot això s'anirà polint i ja veureu com anirà bé. L'important és que l'alumne aprengui a aprendre i amb la feina de tots ho aconseguirem.

Els continguts per al segon control són:
Socials i naturals: Tema 3.
Català, castellà i matemàtiques: Temes 3 i 4.


El tercer control ja no el farem "en bloc", és a dir, no farem totes les matèries una darrera l'altra, sinó a mesura que anem acabant els temes.
Les vacances de Nadal s'acosten i algun el farem abans i algun després de festes. A més, com varem dir al segon, els temes que hi entrin tampoc ja no són els mateixos. Tot això se deu a la diferent llargària dels trimestres i a que naturals i socials tenen menys temes a veure.
Dit això, començarem a apuntar aquí les dates, matèries i temes que hi entren:

DIMECRES 12 : Socials, Tema 4 (FET)

DIMECRES   9/01 : Matemàtiques, Temes 5 i 6
DIJOUS       10/01 : Català, Temes 5 i 6    
DIVENDRES11/01:Castellà, Temes 5 i 6

DILLUNS     14/01: Naturals, Tema 4

Com a deures per nadal hi haurà només repassar el tema 5 dels llibres que ja tenen a casa i, en acabar el 6, farem els controls dels temes 5 i 6 segons l'anterior calendari.

MOLTS D'ANYS I BONES FESTES A TOTS!

2 comentarios: